Előfizetői tartalom

"Nem most kell sok részvényt vásárolni"

Portfolio
Miután az adósság nem csökkent a világban, a helyzet valamelyest hasonló a 2000 és 2007 között tapasztaltakhoz: a probléma nem oldódott meg, de a monetáris hatóságok segítségével sikerült néhány évvel azt elodázni. Nem kizárt, hogy egy-két évig még tart a részvénypiaci emelkedés, de nem most kell sok részvényt vásárolni, véli Móricz Dániel, a Concorde Alapkezelő befektetési igazgatója.

Portfolio.hu: A Columbus Alap befektetési politikájában az olvasható, hogy alulértékelt vállalatokba fektetik az alap eszközeit. 5 év tőzsdei emelkedés után milyen szektorokban látnak még lehetőségeket? Mondana néhány érdekes konkrét részvénysztorit? Móricz Dániel: Sajnos egyre kevesebb olcsó eszközt találunk globálisan, a közép-kelet-európai részvényeket azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés