Előfizetői tartalom

Nincs kitörő örömünnep a Trump-Hszi alku után a közel-keleti tőzsdéken

Portfolio
Csak mérsékelt emelkedés látszik a vasárnapi kereskedésben a vezető közel-keleti tőzsdéken, azaz a ma hajnalban megszületett amerikai-kínai kereskedelmi alku egyelőre ezeken a piacokon nem hozott kitörő lelkesedést. Ezzel együtt az nagyon valószínű, hogy az európai és főleg az amerikai részvénypiacokon hétfőn jelentős emelkedés alakul majd ki, mert az, hogy január elsejéről 90 nappal eltolta Trump a kínai termékekre megemelni tervezett vámot, mégiscsak fellélegzést és könnyen lehet, hogy mikulás-ralit okozhat.

Kapcsolódó cikkünk2018.12.02Időt nyert a világ - Trump egyelőre nem vet ki pótlólagos vámokatA szaúdi vezető tőzsdeindex jelenleg 1,4%-os emelkedést mutat, de ebben jelentős szerepe van egy nagy régiós bank osztalékemelési javaslatának a bankot drágító hatásának - emeli ki összefoglalójában a Reuters. Katar vezető indexe közben 0,4%-kal csökkent néhány nagyvállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés