Előfizetői tartalom

Ők azok, akiknek tényleg jól megy Magyarországon

Portfolio
Remek évet zártak a magyar autóipar meghatározó szereplői, az Audi, a Mercedes, a Suzuki és az Opel árbevétele is megugrott a növekvő értékesítéseknek köszönhetően, így a négy gyártó összesen 134 milliárd forint profitot tehetett zsebre. A jó szereplést már borítékolni lehetett, ugyanis a korábbi statisztikákból kiderült, hogy a járműgyártás a legdinamikusabban bővülő szegmense volt a feldolgozóiparnak. Az pedig külön örömteli, hogy az európai autópiac fellendülésének köszönhetően idén is jól teljesíthet a hazai autóipar, így nem véletlen, hogy több gyártónál optimista várakozásokat fogalmaztak meg 2014-re vonatkozóan.

Erős évet zárt a magyar járműgyártás Közzétették a magyarországi autógyártók tavalyi eredményeiket, melyekből kiderült, hogy erős évet tudhatnak maguk mögött. Nem meglepetés a járműgyártó cégek jó teljesítménye akkor sem, ha az ipari teljesítményben betöltött szerepüket nézzük. Tavaly az alágazat értékesítési volumene 18,6 százalékkal haladta meg az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés