Előfizetői tartalom

Orosz cégeket is sújthatnak az újabb szankciók

Portfolio
Az oroszellenes szankciók kritériumainak és jogi alapjának kiszélesítésére készülnek hétfői tanácsülésükön az uniós külügyminiszterek, az ukrán válság kitörése óta első ízben cégeket és jogi személyeket is célba véve. A gazdasági szankciókra azonban továbbra sem tartják elérkezettnek az időt a tagállamok, hivatkozik EU-forrásokra a BruxInfó.

Megint lép egyet az Oroszországgal szembeni szankciós rezsimben hétfőn az Európai Unió, amikor a tagállamok külügyminiszterei előreláthatóan újabb magánszemélyekre és ezúttal első ízben jogi személyekre, vagyis cégekre is kiterjesztik majd a büntetőintézkedéseket - közölte csütörtökön egy nevének mellőzését kérő EU-forrás. A szankciók újabb hulláma - még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés