FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Öt ember, akit a Twitter tett milliárdossá

Portfolio
Hatalmas szárnyalással debütáltak a New York-i tőzsdén a Twitter részvényei ma, úgy tűnik, hogy egyelőre a cég tőzsdére lépése sikersztori lesz, az első nap teljesítménye alapján legalábbis. A cég sokakat tett milliárdossá, a két alapító és a korai befektetők részvényei is milliárdokat érnek, ha a mai nyitóárfolyammal számolunk - írja a Marketwatch.

1. Jack Dorsey Jack Dorsey részt vett a Twitter alapításában és jelenleg a cég elnökeként vállalat szerepet a társaság irányításában. 2007 májusa és 2008 októbere között a vezérigazgatói posztot is betöltötte. Összesen 23,4 millió darab részvénnyel rendelkezik, így a mai nyitóárfolyammal számolva 1,53 milliárd dollárnak felel meg. Most egy másik általa alapított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés