Előfizetői tartalom

Rég látott jó hete van az aranynak

Portfolio
Néhány tized százalékkal ugyan gyengül az arany árfolyama, de továbbra is az előző nap elért, több mint tízhetes csúcs közelében tartózkodik. Az utóbbi általános tőzsdei esés alatt nyújtott teljesítmény megmutatta, hogy a nemesfém továbbra is biztonságos menedékterméknek számít, pedig az elmúlt években mutatott teljesítménye alapján már a nemesfém menedék jellege is megkérdőjeleződött.

A héten eddig mintegy 1,5 százalékos erősödést mutat az arany árfolyama, az elmúlt közel két hónap legjobb heti teljesítménye felé tartva. A spot árfolyam 2,5 százalékkal emelkedett szerdán a kulcsfontosságú 1200 dolláros ellenállási szintet áttörve, ami 2016 júniusa óta a legnagyobb napi drágulás; majd csütörtökön 0,3 százalékkal lefelé korrigált. Péntek reggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés