Előfizetői tartalom

Régiós ösztöndíjprogram indul kisvállalkozásoknak

Portfolio
Régiós partnereivel közösen, 2019 őszén is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését és regionális piacra lépésük elősegítését célzó ösztöndíjprogramot, a Visegrádi Alap támogatásával. A program során a startupok a visegrádi térség piacvezető telekommunikációs, energetikai, informatikai nagyvállalataival, bankjaival és inkubátoraival találkozhatnak.

A program november 4-én, Budapesten indul egy egy hetes vállalkozásfejlesztési képzéssel, melyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, ahol bemutatkoznak a térség vezető nagyvállalatai és befektetői előtt. A program célja, hogy a régió tehetségei együtt fejlődjenek, már sikereik elején ismerjék meg egymást, és erősödjön kötődésük a régióhoz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés