Előfizetői tartalom

Részvényelemző verseny indul egyetemistáknak

Portfolio
A CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesülete (CFA Society Hungary) idén immár 10. alkalommal rendezi meg egyetemistáknak szóló részvényelemzési versenyét, a CFA Institute Research Challenge-t. A Budapesti Értéktőzsde a 2018-2019-es versenyen a legjobb írásbeli elemzést leadó csapatának ajánlja fel a komoly presztízzsel és hagyományokkal rendelkező Kochmeister Díjat, míg a szóbeli és írásbeli szakasz legjobban teljesítő első négy csapata összesen 500 000 forint pénzjutalmat vehet át a BÉT-től. Jelentkezésre még 2018. október 10. éjfélig van lehetőség, a szóbeli döntőre 2019 januárjában kerül sor.

Elindult a CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének 2018-2019-es részvényelemzési versenye. Az angol nyelvű megmérettetésre minden magyarországi felsőoktatási intézmény legfeljebb két csapatot nevezhet, csapatonként 3-5 résztvevővel. A versenyzők a gyakorlatban is kipróbálhatják az egyetemen megszerzett pénzügyi, vállalatelemzési tudásukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés