Előfizetői tartalom

Sosem látott magasságok felé tartanak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Új napon belüli csúcsot ért el az S&P 500 index; a történelmi záróérték rekordok is közel vannak már. Az európai tőzsdéken az iránykeresés jegyében indult a hét második napja, de a délelőtt második felében a kontinens börzéi már felfelé kapaszkodtak, miután a piacok hangulatát az USA és Kína folytatódó kereskedelmi tárgyalásaival kapcsolatos várakozások javították. Kezdetben a hazai részvényindex sem találta az irányt, majd a magyar tőzsdén is a vevők kerekedtek felül, az OTP esetében bár elfogyott a vevők ereje, a pénteken nagyot eső Mol azonban felpattant, és végül 4,6 százalékos emelkedéssel zárta a hét második napját.

2018. augusztus 21. 22:16 Megosztás A rekordok napjait élik a tengerentúli részvénypiacok Az S&P 500 mutató új napon belüli történelmi csúcsot állított fel 2873 pontos értékkel, amivel a szintén idén (január 26-án) elért korábbi rekordot adta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés