Előfizetői tartalom

Standard kategóriás részvény lett az OTT-One

Portfolio
Tőkepiaci jelenlétét illetően jelentős mérföldkőhöz érkezett az OTT-One, amelynek törzsrészvényei a mai napon átkerültek a Budapesti Értéktőzsde T kategóriájából a Standard kategóriába. A Budapesti Értéktőzsde kategóriarendszerének május 2-ai módosítását követően az OTT-One elsőként léphetett át a Standard kategóriába. A szintlépés a vállalat növekedési terveinek fontos pillérét képezi, illetve hozzájárulhat a vállalat befektetői körének bővítéséhez.

A Budapesti Értéktőzsde határozata alapján az OTT-One korábban a T kategóriában jegyzett törzsrészvényei május 16-tól átkerültek a BÉT Standard kategóriájába. A vállalat azt követően kérelmezte az átsorolást, hogy az nyilvános tranzakció megvalósítása nélkül is lehetővé vált a BÉT Általános Üzletszabályzatának 2019. május 2-ai módosítása nyomán. Az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés