Előfizetői tartalom

Arany- és olajkereskedés online előadás

Portfolio
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany és az olaj árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol vételen érdemes gondolkodni? Meddig emelkedik az olaj árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, akkor díjmentes online webináriumunk pont neked szól.

Az arany az egyik legősibb értékmérő és felhalmozási eszköz, mely az elmúlt évezredekben jelentősen befolyásolta a társadalmi változásokat. Az arany mágikus szerepe napjainkban sem csökkent, továbbra is a vagyon, a gazdagság szimbóluma, valamint kincsképző funkciója is megmaradt. Emellett azt is látni, hogy például az orosz, a kínai jegybank folyamatosan növeli a valutatartalékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés