Előfizetői tartalom

Bréking: mégis kivonulhat a Telenor Magyarországról!

Az elmúlt hónapokban egyre több hír jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a Telenor eladhatja kelet-közép-európai érdekeltségeit, a hét elején pedig bolgár lapértesülésekből azt is megtudhattuk, hogy Magyarországról is távozhat a Telenor. A híreket eddig nem kommentálta a norvég vállalat, most azonban hivatalos közleményt adtak ki, amiből kiderül: ajánlatot kapott a Telenor a bolgár, a szerb, a montenegrói és a magyar cégére.

Igazak voltak a hírekA hét elején már írtunk arról, hogy a Telenor több országból is kivonulhat, a hírt akkor a norvég vállalat nem erősítette meg, most azonban hivatalos közleményben reagáltak. A Telenor ma délután tette közzé honlapján, hogy önkéntes és kötelezettség nélküli ajánlatot kapott kelet-közép-európai operációjára, amelyhez a Telenor magyar, bolgár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés