Előfizetői tartalom

Már most a legrosszabbra készül a Telekom?

A Telekom ontja magából a pénzt. Még úgy is, hogy a vállalat masszív beruházási programot hajt végre, mobil- és vezetékes hálózatot is fejleszt. A szabad cash flow évek óta 50 milliárd forint felett, mégsem engedik ki a készpénzt, például magasabb osztalékra, még akkor sem, ha az évek óta emlegetett gyilkos verseny a Telekom számain szinte egyáltalán nem látszik. Rendhagyó módon nem a múlt, hanem a jövő boncolgatásával foglalkozunk, azt próbáljuk kideríteni, mire számíthat a Telekom menedzsmentje, miért annyira óvatosak a cég vezetői, mitől tartanak, mire tartalékolnak?

Miért?Már az első 9 hónap számai alapján lehetett látni, hogy a Telekom menedzsmentjének korábbi egész éves várakozása igencsak konzervatív, de csak nem akartak változtatni rajta, így végül a célkitűzéseket sikerült felülteljesíteni. Az összes bevétel az 580 milliárd forint körüli célhoz képest 611 milliárd forint lett, de az árbevétel és a szabad cash flow is meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés