Előfizetői tartalom

Nem Európában fog legnagyobbat robbanni az 5G

Portfolio
A 2009-ben bevezetett negyedik generációs mobiltechnológiánál látottnál is jóval gyorsabban nőhet az 5G-hálózatokon az előfizetések száma, idén év végére 10 millió, 2024-re pedig 1,9 milliárd 5G-előfizetés lehet világszerte. Az 5G előfizetések aránya Észak-Amerikában és Észak-Kelet-Ázsiában lehet a legmagasabb 2024-re, derült ki az Ericsson Mobility Reportból.

Közel 8 milliárd mobil előfizetésIdén az első negyedév végén már 7,9 milliárd volt a mobil előfizetések száma világszerte, a növekedés év/év alapon csupán 2 százalék volt, a lassú bővülés oka elsősorban az, hogy a penetrációs számok szinte a világ minden táján kifejezetten magasak, 100 lakosra Nyugat-Európában 122, Kelet-Közép-Európában 141, Kínában 114, a Közel-Keleten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés