Előfizetői tartalom

Történelmet írt az Opus - Új lendületet vehet a növekedési sztori

Portfolio
Sikeresen lezajlott a Konzum és az Opus összeolvadása, amely nem csak a részvényesek szempontjából volt jelentős. A Budapesti Értéktőzsde fejlődéstörténetében is egyedülálló eseménysorozat valósult meg, amelyre korábban még soha nem volt példa. Az új Opus egyben hatalmasra is nőtt, több mutató alapján az ötödik legnagyobb vállalattá vált a BÉT-en. A növekedési sztori ráadásul folytatódhat, korábban a menedzsment arról beszélt, hogy az összeolvadást követően nemzetközi tranzakcióra és nagyobb akvizíciókra is sor kerülhet.

2018 az építkezés éve volt a Konzum és az Opus életében, a tőkeemelési sorozatok lezárása pedig fontos sarokkövei annak a nagyszabású tervnek, amelynek lehetőségét Jászai Gellért már 2018 júniusában felvetette:Hiba lenne a menedzsment részéről, hogyha nem gondolkodna minden olyan dolgon, amely a legfontosabb stratégiai célt szolgálja, vagyis azt, hogy ezek a holdingok közép-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés