Előfizetői tartalom

Tovább emelkedhet a Mol, míg az OTP fontos támaszok felé közelít

Portfolio
Az amerikai részvényindexek jelentős szerdai zuhanása után az ázsiai tőzsdék is nagyot estek ma, míg az európai tőzsdéken is lejjebb kerültek ma, bár az európai börzéken az esés mértéke nem volt drámai. A befektetőket az emelkedő állampapírhozamok és a globális kereskedelmi háború okozta növekedési kockázatok egyszerre aggasztották, a borús részvénypiaci hangulatban a magyar tőzsde is nagyot esett, a blue chipek grafikonjait megvizsgálva a Mol technikai képe továbbra is kedvező, míg az OTP a mai esése után hamarosan újra fontos támaszok közelébe érkezhet meg.

Hatalmasat estek szerdán az amerikai tőzsdék, míg az eladói hullám az ázsiai részvénypiacokra is átgyűrűzött ma, az európai börzék is lejjebb kerültek, mindemellett Európában az esés mértéke nem volt drámai. A borús részvénypiaci hangulatban a hazai részvényindex is esett, a BUX 696 pontos mínusz mellett 1,9 százalékkal került lejjebb, a blue chipek felemásan teljesítettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés