Egy képzés, ahol hosszú távú megtakarítási, vagyonépítési módszert sajátíthatsz el. Felvértezünk a szükséges tudással, hogy akár mélyebb tőzsdei és befektetési ismeret nélkül is saját kezedbe vedd befektetéseid irányítását, és alacsony költségek mellett a profi alapkezelők többségét is lepipáld hozam tekintetében.
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A fenti állítás elsőre merésznek tűnhet, de igazából messze nem az. Megfelelő befektetési termékkel és hosszú távon gondolkodva mindenki számára elérhető a fenti cél.

Hogy mivel, és hogyan érhető ez el?
Statisztikailag igazolható tény, hogy az aktívan kezelt befektetési alapok döntő többségét, értsd 96%-át hosszú távon megveri maga tőzsdeindex, vagyis az S&P500, következésképp az alapkezelők többsége alulteljesíti az indexet. Ezen a területen tán a legismertebb drámai összecsapás Warren Buffett befektetési guru és a Protege Partners nevű tőkebefektető társaság 1 millió dolláros fogadása volt 2007-ben. A fogadás tárgya az volt, hogy a különböző amerikai hedgefundok, aktívan kezelt alapok alul fogják-e múlni az S&P 500 indexet 10 év távlatában. Buffet szerint igen, a Protege Partners szerint nem.

Buffett a Vanguard S&P500 indexkövető alapot választotta, amely átlagosan 7,1%-os hozamot hozott ezen időszak alatt, míg a Protege Partners által választott alapok átlaga mindösszesen 2.2% lett. Azt, hogy konkrétan mely alapokat választottak nem hozták nyilvánosságra. Az indexkövető alapok diadalmaskodtak, tehát Buffett nyert és az 1 millió dollárt jótékony célra fordította.
Kurzusunkon megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted.

Passzív indexkövető alapok segítségével építünk hosszú távú portfoliót, mindezt megtakarítással, vagyis folyamatos befektetésekkel egészítjük ki.

További információ és jelentkezés az oktatásra

Időpont: 2019. április 27. 09:30-17:00
2019.május 7. 17:30-18:30 online előadás
2019. május 14. 17:30-18:30 online előadás

Részvételi díj: 30 000 Ft
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest és az internet