Előfizetői tartalom

Tőzsdén a Twitter: új sztárpapír, vagy lufi születik?

A Facebook tőzsdére lépése óta a legnagyobb érdeklődéssel övezett részvénykibocsátás készülődik a technológia szektorban: ha minden a tervek szerint alakul, csütörtökön megkezdődhet a kereskedés a Twitter részvényeivel. Méretét tekintve a Google-höz hasonló részvénykibocsátásra készül a mikroblog-szolgáltató, amivel bekerül a legnagyobb internetes IPO-k közé. Még élénken él mindenkiben a 2000-es évek eleji internetlufi, illetve a Facebook tőzsdei pályafutásának nehéz első hónapjai, ami óvatosságra inti a befektetőket. Nem vitás, hogy hatalmas növekedés előtt áll a Twitter, viszont a részvények drágák a szektortársakhoz képest és intő jel, hogy a vállalat még nem termel nyereséget.

A Twitter az új Google? A Facebook tőzsdére lépése óta a legnagyobb érdeklődéssel övezett elsődleges részvénykibocsátása készül most a technológia szektor: a héten már meg is kezdődhet a kereskedés a Twitter részvényeivel. A mikroblog-szolgáltatást kínáló cég részvénykibocsátása több szempontból is fontos azon kívül, hogy egy újabb érdekes részvénnyel bővül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés