Előfizetői tartalom

Úgy akarnak versenyképessé válni a hazai KKV-k, hogy átlépnék a digitalizációt

Portfolio
Annak ellenére, hogy a hazai kkv-szektor számára a digitális technológiák integrációja jelenthetné a hatékonyság és a versenyképesség kulcsát, sok vállalkozás esetében pont a megfelelő digitális kompetencia hiánya nehezíti az átállást. A Vodafone Magyarország, a KPMG és a Bell Research egyaránt jelentős fejlődésre számít ezen a területen a következő években, amit előbbi egy ingyenes online kérdőív indításával igyekszik szorgalmazni, amellyel tisztába kerülhetnek a cégek digitális fejlettségük fokával.

A technológia robbanásszerű fejlődése egy olyan eszköz a vállaltok kezében, amit értékteremtésre használhatnak fel, de ugyanakkor mivel kialakult egy olyan fogyasztói réteg, amely elvárja a digitális megoldásokat, ezáltal szükségszerűvé is teszi, hogy a vállaltok ezekkel a technológia változássokkal éljenek- mondta Sere Péter a KPMG igazgatója és hozzátette: hihetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés