Előfizetői tartalom

Új csúcstermékekkel viccelődött az Apple-vezér

Portfolio
Pénteken tartotta az éves rendes közgyűlését az Apple. Az eseményen egy pillanatra elnémult mindenki, amikor a társaság vezérigazgatója, Tim Cook közölte, hogy egy új terméket mutat be. De gyorsan hozzátette, hogy csak viccelt - írja a The Wall Street Journal. Nem volt nagy tűzijáték a közgyűlésen, de erre számítani is lehetett - kommentálták az eseményeket az elemzők.

Sor került a közgyűlésre Pénteken sor került az Apple éves rendes közgyűlésére, amitől a múltbeli tapasztalatok alapján nem számítottak túl nagy bejelentésekre a befektetők. De egy pillanatra elnémult mindenki, amikor Tim Cook, a társaság vezérigazgatója bejelentette, hogy néhány új terméket készül bemutatni. Azonban gyorsan hozzátette, hogy csak viccelt. "Nem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés