Előfizetői tartalom

Új vállalat a magyar tőzsdén, itt a cég stratégiája

Portfolio
Múlt héten jelentették be, hogy az Est Media felvásárolja a Delta Csoport egyik leányvállalatát, a Delta Systemset, a tranzakcióval gyakorlatilag tőzsdére viszik a Delta Csoport egy részét. A vállalatcsoport most közzétette a Delta Systems következő évekre vonatkozó stratégiáját, amiből igencsak optimista kép körvonalazódik, a cég azzal számol, hogy a bevételek és a profitabilitás is jelentősen nő a következő években, nem csak organikusan, de felvásárlásokkal is növekedne a vállalat.

Mit érdemes tudni az anyacégről?A Delta Csoport Magyarország egyik vezető informatikai rendszerintegrátora Több mint 260 alkalmazottat foglalkoztat Éves árbevétele meghaladja a 30 milliárd forintotMivel érdemes tudni a Delta Systemsről?A vállalat árbevétele tavaly 16 milliárd forint volt, idén a cég előrejelzése alapján 19 milliárd forint lehet Delta Systems jelenlegi tevékenysége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés