FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Valami elromlott a Richternél

Portfolio
A Jefferies szerint a szerializáció bevezetése tovább rontotta a Richter marzsait, ez pedig alapvető változásokat jelent, és a Richter esetében nem valószínű, hogy a marzsok olyan gyorsan javuljanak majd, mint ahogyan arra más elemzőházak számítanak. A Vraylar továbbra is jól teljesít és ebben a hónapban a készítményt újabb indikációra terjeszthetik ki, de ez önmagában nem elég a Richter problémáinak ellensúlyozásához. Az elemzőház a korábbinál jóval pesszimistábbá vált a Richterrel kapcsolatban, rontotta az ajánlását, és 20 százalékkal visszavágta célárát.

Visszavágta a Richter-részvények célárát a JefferiesA Richter május 10-én tette közzé első negyedéves beszámolóját, amelyet követően az elemzőház kedden jelentkezett részletes elemzéssel, amiben kiemelik, hogy a Richter korábbi előrejelzései még nem tartalmazták a Vraylarból származó bevételeket, míg a Richter első negyedéves, frissített előrejelzései azonban már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés