Előfizetői tartalom

Záporoznak a hazai gyorsjelentések, a Richterre és az OTP-re érdemes leginkább figyelni a héten

Portfolio
Az előttünk álló héten felpörög majd a hazai gyorsjelentési szezon, a hazai blue chipek közül megismerhetjük majd a Magyar Telekom, az OTP és a Richter első negyedéves számait is. A mozgalmas hét előtt összeszedtük, hogy a hazai blue chipek grafikonjai alapján mire érdemes majd figyelni az előttünk álló néhány nap folyamán.

OTPHónapokig tartó oldalazás után az OTP sikeresen törte át a 12 ezer forint közelében található ellenállási zónát márciusban, majd az árfolyam ezt követően újabb és újabb történelmi csúcsokra emelkedett. Április közepén azonban elfogyott a lendület és az árfolyam lejjebb került. Amennyiben az esés folytatódik, a 12 215 forintnál található emelkedő trendvonal jelenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés