Előfizetői tartalom

Hatalmas energiahatékonysági program indulhat

Portfolio
A korábbi tervekkel ellentétben mégis bevezetik a 1,5%-os szolgáltatói energiahatékonysági kötelezettségi rendszert, amely 2014-től kötelezi az energiaszolgáltatókat, hogy évi 1,5%-nyi megtakarítást érjenek el fogyasztóik között, például a lakásfelújítások támogatásával. Az évente megtakarítandó mennyiség a Zöld Beruházási Rendszer összes megtakarításának nyolcszorosa - hívja fel a figyelmet a MEHI közleménye.

Az EU Bizottság honlapján megjelent a magyar Kormány jelentése arról, hogy hogyan kívánja végrehajtani az Energiahatékonysági Irányelv értelmében 2014-ben bevezetendő 1,5%-.os energiaszolgáltatói megtakarítási kötelezettséget. E rendszer lényege, hogy az energiaszolgáltatókat arra kötelezi, hogy az évente az eladásaik 1.5%-ának megfelelő mennyiségű energiát takarítsanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés