Előfizetői tartalom

Zombi lesz az Apple, ha nem lép gyorsan

Portfolio
Nagyon gyorsan lépnie kell valamit az Apple-nek, ha nem akarja elveszíteni innovációs előnyét a versenytársakkal szemben - írja a CNBC elemzői véleményekre hivatkozva. A Global Equity Research szakértője szerint 60 napja van a cégnek arra, hogy piacra dobjon egy okosórát, különben el fog tűnni és bár a hatalmas készpénzállományának köszönhetően még évekig elélhet, egy irreleváns cég lesz, egy zombi.

Elveszíti az innovációs versenyt az Apple? Le fog maradni az Apple az innovációs versenyben, ha nem lép hamarosan és nem dob piacra valami új terméket, például egy okosórát. A Global Equity Research szakértője szerint mindössze 60 napja van arra a cégnek, hogy valamit felmutasson, különben el fog tűnni. A 130 milliárd dolláros készpénzállományából még évekig eléldegélhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés